Felinna Inch Loss Lotion

RM70RM75

Felinna Inch Los Lotion adalah satu produk yang mampu membuang lemak-lemak berlebihan yang ada dalam badan dan dalam masa yang sama mampu memperlihatkan badan yang SLIM ke atas pengamal produk ini.

Dalam masa 3 hari anda sudah boleh melihat kesannya. Memang sangat SUPERB.

180ML / BOTOL
No. KKM [NOT120101613K]

Testimoni Klik Sini

group-logo

Arrow-beli

SKU: N/A Category:

Product Description

KEBAIKAN FELINNA INCH LOSS LOTION

  • Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak kaki pun boleh cuba
  • Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati
  • Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana
  • Aroma Wangian;
  • Membantu memecah lemak dan membuang angin dalam badan
  • Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan
  • Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti.

CARA GUNA FELINNA INCH LOSS LOTION

  •  Sapu dua kali sehari, selepas mandi pagi dan malam.
  • Boleh gunakan oleh lelaki dan wanita.
  • Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang nampak tak berapa nak cantik sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

KEISTIMEWAAN FELINNA INCH LOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT MASAKINI

  • Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak;
  • Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi;
  • Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
  • Diformulasi dari bahan semulajadi yang selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik

RAHSIA KENAPA FELINNA INCH LOSS LOTION INI SANGAT HEBAT!

  1. Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.
  2. Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana-mana bahagian kita tidak puas hati.
  3. Body Lotion diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik.Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya tiada sebarang chemical. ( KECUALI BAHAGIAN PERUT )
  4. Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pun boleh mencuba. Pasti puas hati!

Kenapa Perlu Felinna  Inch Loss Lotion?:

  1. Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak wangi jek)
  2. Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak… Hehe
  3. Body lotion rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 owner reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den 🙂
  4. Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

TESTIMONI FELINNA INCH LOSS LOTION

Disclaimer: All material on this website is provided for your information only and may not be construed as medical advice or instruction 

Penafian: Semua bahan di laman web ini disediakan untuk maklumat anda sahaja dan tidak boleh ditafsirkan sebagai nasihat perubatan atau arahan

felinna inch loss

felinna inch loss

felinna inch loss

felinna inch loss

Additional information

Negeri

Semenanjung, Sabah & Sarawak

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.